Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Jag hatar att gråta

Ända sedan jag var fyra år har det gjort ont inom mig så fort ögonen börjat tåras

Det är ganska lustigt

För enligt många andra är det befriande att gråta, som en lättnad

Som att tömma och rengöra tanken på all skit

Men inte för mig

Det gör ont och jag gör allt för att trycka tillbaka dessa tårar till vart dem kom ifrån,

Tårar för mig är som kvalster som vaknar till liv i ögonen

Klättrar ner för mina kinder, biter och gräver

Fortsätter sin resa ner genom mungipan och fortsätter att gräva djupare

 

 

inom mig




Fri vers av Saphire
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-08 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire