Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förlorade mig

Jag undrar ibland om du faktiskt ser på mig som något du skapat

Som något du valt

Som något du en gång älskat

Om du saknar att känna kärleken tillbaka,

Respekten och responsen du en gång förlorade

Vart tog den vägen?

Du slet den ur bröstet på mig, rakt framför ögonen

Du hann inte se vart den tog vägen

Jag undrar om du förstod värdet

Värdet av min kärlek

Värdet av det som en gång försvann

 




Fri vers av Saphire
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-21 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire