Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden

Färska ord

Från djupet av mitt hjärta

Ord jag ej vill slita ut, som många gjort

I onödan

För orden betyder bara, ett antal gånger

Till ett antal personer

Inte till hela din värld

Ord som för vissa betyder allt, och som för andra

är en vardagsfras

Ord som jag ofta använder till ett antal personer,

ord som för mig är starka

Var starka

Tills hela världen började slita ut dom, minskade

deras värde

Men för mig kommer dom alltid att vara en del av mig

Orden lyder

Jag älskar dig

(slet jag ut dom nu?)




Fri vers av Saphire
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire