Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom finns där

Jag hör rösterna när jag sover

Dom jagar mig

Vart jag än befinner mig, finns dom där

För att jaga upp mig

För att skrämma mig

För att sänka mig

Dom finns där när jag drömmer,

jag lovar

 

 




Fri vers av Saphire
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-02 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire