Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Tänk om du finns där ute

Du som längtar efter att få plocka upp alla pusselbitar

och bygga ihop mig igen

Göra mig hel

Du som inte bryr dig om att att det tar tid,

du som inte bryr dig om att det tär

För du vet att det är värt det

 

 




Fri vers av Saphire
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-17 20:37



Bookmark and Share


  spellbound
Så enkelt, så bra.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire