Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingar

Jag vill kura ihop under täcket

Sträcka ut min rygg, kota för kota

Väckla ut mina vingar

Lyfta från mitt rum och flyga ut från mitt fönster

Ut i intet och bort från kedjorna som hållt mig fast vid det trygga

Någon slängde nyckeln till låset

Jag tror det var jag

Jag glömde bort vart jag la den

Men mina vingar är starkare än alla lås i världen

Jag vill

Jag vill

Jag vill väckla ut mina vingar

 

 




Fri vers av Saphire
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-02-12 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saphire
Saphire