Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lillasyster



Det är sådana här dagar
jag går ut och låter blåsten rufsa mitt hår och som jag
låter dina händer rusa om i min själ och som
jag skrattar som en galning mot allt som blåser i mitt liv och jag
lägger mig ner på den osnöade marken och bara
skrattar som kärlekstokiga gör

när allt löper

amok




Fri vers av Yrre VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-02 20:53



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
låter dina händer rusa om i min själ


_________+++++
2014-03-01

  Elaine.S VIP
Det här var mycket på en gång, berörande och känslosamt...
2011-12-03

    kivu
Ojdå. Rörande. Starkt.
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP