Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stormnamn


Lillasysters kompisar som härjar i Norrland

Bär sa vinden och tog sin last

av vind till små skarvar av liv 

jag ska blåsa dem andemening

och en värld utan kiv

 

jag ska bära dem afton i mörker 

och de ska se glädjen däri

de ska fläkta vind i sina segel

och levnad ska så förbli

 

Vem kan tänka att stormen kräver

nyskörd och tända ljus

jag vet att hon gör det

för vi har tänt i vårt hus

 

så frukta inte det som stör

som viner utanför ditt fönster

för det får oss att vakna upp

och tänka utanför vårt mönster

 

men korstyngd är det så

att röda tråden färdas till dit nålen gå

Så blås och lämna sol i afton

jag ska skapa utav det jag vet

att vädret vingar

livets hemlighet.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-03 16:56



Bookmark and Share


  aol
gillas bravo,
2011-12-04

  Mr Lindemann VIP
BRA Yrre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-12-03

    ej medlem längre
Svårt att säga annat än: KANON!
Bra rim, bra flyt, bra helt enkelt!
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP