Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues

Jag sitter här och tittar
och vet ej hur jag ska orka komma ut.
Jag sitter här och tittar
och vet ej hur jag ska orka komma ut.
Sitter vid ett fönster i mörk december.
Regnet där ute verkar aldrig ha ett slut.

Stjärnan hänger där i fönstret.
Lika självgod som igår.
Stjärnan hänger där i fönstret.
Lika självgod som igår.
Så osjälvständig utan elen.
Bryr den sig ens om hur jag mår...

Mitt hjärta det blöder
för jag vet, du kan aldrig bli min.
Mitt hjärta det blöder
för jag vet, du kan aldrig bli min.
Den låga som tändes har falnat
och rinner sakta på min kind.






Fri vers av Suzie B VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-03 17:50



Bookmark and Share


  Water
Tjusig beskrivning!
"Den låga som tändes har falnat
och rinner sakta på min kind"
2011-12-05

  Suzie B VIP
Det är lugnt, Larz!
Det är min elektriska adventsstjärna som glimmar ironiskt! :)
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Gud är aldrig självgod. Bara god.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP