Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt


Julen

Skuggan av en gardin i taket,
en ängel flyger.
Fångad av tårar som torkat för länge sedan.
Högtid väntar.
Människor pyntar.
Jag våndas av alla överraskningar.
Friheten har begränsats av inslagna paket.
I en stilla natt vaknar plötsligt alla klockor.
Klockor som till mig viskar,
Julen är här.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 17:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man firar jul för att man är hjärntvättad av en masspsykos.
2011-12-03

  kirsti ylinikka VIP
"Julen är här"
Tack för fin liten vers (och visst våndas man en del av alla paket)
men det är ju inte därför man firar jul.
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Den vidrigaste tiden på året.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström