Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 sekunders människan


Om ex 2 sek vill jag kasta mig ut
och prata.
Göra min röst hörd och
dela mina särskilt kloka tankar.

Om jag väntar 10
hinner någon annan före.

På dessa 10 sek lär jag mig något nytt
om mig själv.

Jag hinner andas flera andetag och
mitt lugn återvänder.

Nu hör jag kloka tankar ifrån någon annan.

Mina egna tankar kan sjunka tillbaka
och jag laddar inte om bössan.
Ammunitionen kan jag lägga åt sidan.

Något annat och nytt har väckts.




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-11 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP