Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ordlösa

Ord
Vi är ord
Vårt språk
Ord
Vad är vi bortom orden
i det ordlösa
Vart finns det
Kanske i möten
ordlösa med närvaro
Kanske bara en blick
Kanske en doft
Kanske en vy
Kanske en vind i håret
Kanske en förnimmelse
Kanske
Men ändå
Orden finns där bakom allt
De formulerar min strävan kring det ordlösa
Mina ord är mitt språk
och mitt språk är mina ord
Och i mitt sökande av det ordlösa
när jag möter din bottenlösa evighetsblick
fylls jag av ord
Ord som kan uttalas
eller lösas upp
i det ordlösa djupet




Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-10 17:29



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En fint formulerad reflektion omkring ordets betydelse.
2024-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP