öppnade åter denhär, å blev förvånad att den redan finns, skriven för fyra jular sedan

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppnade åter denhär, å blev förvånad att den redan finns, skriven för fyra jular sedan




öppnas en glimra [gammal lucka]



Lucka nr 3:1:1
ur andriAngelus triangulära julkalender




inga kameler
faller på snön
står i gryning
med gröt kring hjärtat
iakttar rutan
havre därute
hästarna oskarpa
klättrar på grannens skorsten omkring



minus älva
klockan tom
stapplar träskorna
upp till min skrubb
visslar på sista
julmorgon gnistrar
kikar en lucka
bort längs de grönskande regnkvartéren knallar



då öppnas en glimra
och ut kommer jag
en tomte i filmstjärn
klär av hela skägget
så släcks LD7-skärm
sen skissar kalendern
för fornnya år
men somnar så sollös tills tid brunnit ut







 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 19:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Den var rolig!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP