Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter öppnad, från fyra jular sedan, smått omsmält




tre ljus upp, tre ljus ner


Lucka nr 3:1:3
ur andriAngelus triangulära julkalender

 




Högst upp på fjärde ljuset
står vi i trappans mitt
här där ljusens ändar möts
MITT I SPEGELN STÅR VI
hit går tre steg upp
härifrån går tre steg ner
olika håll emellertid


en tindrande trappstege
LURAR OSS NÄRMA OSS SANNINGENS STEARIN
i mörkaste stjärnkyss


passerar vi templet på toppen av universum
möts alltid i spegelporten
skiljs alltid i spegelporten
FÖR EVIGT TRE STEG LJUSARE
för evigt tre steg närmare
andra AndrA andra sidan
nu här nu

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-03 21:39



Bookmark and Share


  Tekoppsgubben
Kul att den är återanvänd. Julen går ofta på tomgång.
2011-12-05

  cilax VIP
jag undra & fundera
2011-12-04

  Nanna X
jag blir aldrig för gammal för julkalender!
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP