Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyst och skönt

Det är natt och tyst
ingenting stör
sitter och skapar
stillheten hör
mjukaste ton
vilsam och skön
lugnar mitt inre
innan min bön..




mare







Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-07-07 00:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Odla tystnaden ty i den talar Gud"...
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP