Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöstrid

Du är en iskulptur
Med en rustning av fjolårets sorger
Du är en krigare
Med ett svärd av väl valda ord
Du må vara skör
Du lär smälta till våren
Men ingen lär glömma
Dina strider
På din fastfrusna plats




Fri vers av ordskalv
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-04 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Elsa Eld du visar verkligen att du brinner i ditt skrivande, underbart!
2011-12-19

  freathe
Vad vackert du målar med orden!
2011-12-17

  Mr Lindemann VIP
Kan anses ha en behållning av texten efter läsningen

den poetiska tjuskraften finns kvar i mig

efter läsningen


Sekvenser som orerar i mig så:
"Dina strider
På din fastfrusna plats "
2011-12-04

    Birgersdotter VIP
mycket bra skrivet
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv