Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästan en kärleksdikt

 

Jag känner en man som döljer för alla,

nästan,

att hans hjärta

är en glödande masugn, och när man fallit däri finns inga andra val

än att smälta.

 

upplösas i hetta.

 




Fri vers av C3H5(NO3)3
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 16:17



Bookmark and Share


  |Astolf|
Smälta av känsla.
2012-01-12

  karenina VIP
värme, vad annat kan man säga om denna fina glödheta dikt
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

C3H5(NO3)3