Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magin

Magin är borta.

Den guldskimrande gränsen bröt samman.

Inget kan liknas det som var.

Jag går in i vårt tomma hus.
Lyssnar efter våra andetag.

Du finns inte kvar i huset
där färgen flagnar.

Genom fönstret ser jag dig gå

bort

Bort från vårt hus där guldfärgen
i flagor regnar ned.




Fri vers av Peter Boström
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström