Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de stunder du var lycklig







jag saknar dig
sofie
dina ögon som lyste
de stunder
du var lycklig

nu har du
din egentid
som du ville ha
och jag saknar
den familj
jag ville ha
sofie
alla kommer blekna
när mina händer dras
längs någon annans rygg
kommer det aldrig
att kännas
så bra som mot din

min tungspets saknar dig
sofie
smaken av dig
var kärlek för mig
och alla kommer blekna
när mina spindelfingrar
färdas
inom någon annan
sofie
jag saknar att bli sams
för alla gräl
vi hade utan mening
för alla gräl
om glappet mellan oss
som vi fyllde
med tomhet

jag saknar dig
sofie
de stunder
du var lycklig
och dina ögon lyste

livskamrater
som inte riktigt
passade
sofie
vi som inte ville annat
än att det skulle
fungera

och jag faller sofie
för jag växte
med dig
det såg du aldrig
för ensam är stark
och du behövde aldrig mig
som jag behövde dig

och jag faller
när låten spelas
som du hatar

oh home, home is wherever Im with you

det var så för mig

men ditt hjärta
trånade inte
det ville inte visa
att det slog lika mycket
som mitt för dig

och jag saknar dig
sofie
de stunder
du var lycklig
och dina ögon lyste
för mig






Fri vers av Stefan Ek
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-04 21:56



Bookmark and Share


  hets
åh!
2011-12-10

    magnolia
edward sharp and the magnetic zeroes och home, umm lyssnade ihjäl mig i våras och känslan du beskriver var likväl min, i en annan stad, ingen sofie men en pojke som fick mig att gallopera en känsla av att hittat hem i någon, home let me come home
2011-12-05

  Ninfa
Väldigt vacker.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek