Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg dig från köket

Din mun talar mjölkvit rök,
jag såg dig inne från köket
Du log mitt i ett samtal
jag inte kunde höra
Treglasfönstret som en mur
Du hade den gröna vinterjackan,
jag lutade mig fram
Önskade att jag kunde läsa läppar
Eller tolka röksignaler,
som en indian




Fri vers av Sara Boström
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-05 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström