Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längta med mig!

det fanns tid,
möjligheter som kunde förloras,
krossas under förutsättningar,
trolöst bortkommen i förluster
och förändringen renar mitt blod,

längta med mig,
frys de tankar som svärtar,
längta med mig bort mot ett
förut som ständigt lockar

det fanns tid,
att sona de brott som
missförstånden alltid fann sin näring av,
jordaltet kunde sekundärt finna
sin tröst i en famn som ständigt
letade nya händer att värma

längta med mig,
ta frustrationen och begrav,
längta med mig mot en tid
där sorlet får existera

det fanns tid,
att hindra misstagen att skapa
avkommor som lotsade oss mot fel kurs,
ännu är ett jag en blandning av
gråt och leenden,
ännu är du mitt enda mål

det är inte svårt att fånga,
bara omöjligt att förinta,
det är inte svårt att ändra,
bara möjligt att drunkna i det,

det fanns tid,
ljus och brustna legender ur
tidlösa vyer,

förhindra det liv som skulle komma,
stoppa den konsekvens som rullar
och längta med mig,

längta med mig,
till en förändring som stannar
tiden




Prosa av Max Poisé
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-12-05 11:09



Bookmark and Share


    lory
mmmm
underbart,fint,,känns
2011-12-05

  Emme VIP
Härligt flöde i texten som
gör att jag vill läsa mer!
2011-12-05

  LenaJohansson VIP
bra
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé