Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt bidrag till Transtömer, som kom med! :)


Havets Sårkanter


Hans diagnos vilade
på havets sårkanter
Likt sängens skugga hade somnat över mina behag
Klädd i violinsträngar
Brast sömnen ur svalda spegelbilder

I skolgårdens station
vilade halsen i dimma

Kluvna fallskärmar faller mot kapitel av positioner
när jag vaggar minuter till vätskor

Resan genom inramade sjökort
leder mig till bänken innanför
rösten som vill dricka ur dödens andedräkt

En sensommar brister ur lampskärmar
men bara barndomen sjunker in
medan livet följer med hem.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 13:25



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
men mindre välskriven kommentar:)

väldiktad, åsyftades förståss
2011-12-06

  S.A.I. Steve Lando VIP
en ävldigt väldiktad alstring
2011-12-06

    lory
VILKEN HYLLNING,BRAVO
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln