Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helhet

Endast

det som omsluter
sluter om

Hela mig
och
lite till

Vardagens mått räcker inte

(Den andas i mitt öra)

Innesluten
i
innuti

Sträcker sig framåt

Långsamt
bortom allt

Helhet




Fri vers av Peter Boström
Läst 177 gånger
Publicerad 2011-12-05 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström