Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför svarar du inte?


Smärta. Hat. Sex. Ove.

Filmjölk, ostar och en öde röv
Gourmetkocken skvallrar
annalkande död


En snurrande mobil
väcker framtidens inre parafil.
Skjuten som en kanin
ut i en värld jag aldrig
bett att vara
en del av

Så jag står på sidlinjen
och runkar
i förakt.





Fri vers av Brynolf
Läst 252 gånger
Publicerad 2011-12-22 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Brynolf
Brynolf