Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

[Remixad Lucka] ur Sjusilias Onumrerade Ljuskalender

 



Redskap

en fjärrkontroll som går till
samtliga julstjärnor
i halva Rio de Janeiro



Karamell

klementinklyfta med chokladfyllning


Aforism

Den som gapar åt småttiga saker
får inte mycket att tysta munnen med



Figur

Jesus i plast
med löstagbar gloria alternativt törnekrona
o Madonna-bild som blinkar inifrån bröstet


Sång

SOLEADO
spanskt 70-tal
som hon trodde var italiensk
först bara kör
lika andlig som erotisk
och som sedermera blev vanliga gamla julvisan:
When a Child is Born


Väderlek

Se till att det är vindstilla!
Blås på snön så bra ni bara kan!!
Vems flingor kommer längst ifrån varann...??


Scen

ett superpraktiskt snabbköp
mitt i medeltida gränder, sagolikt ringlande
likt druckna 11:or
påminner om 88:or
med bruksanvisning inunder
var och en lykta
typ stjärnkyss
där rävarna travar oförstulna askar


Bonus

Dem som får samma siffra
såsom soffan samt saffran
får ta en
särskild glögg

 

 

 

 

 

 





Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 19:33



Bookmark and Share


  cilax VIP
abstrakt poesi, vackert
2011-12-06

  Nanna X
julstämning på sitt vis ; )
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP