Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag önskar att du levde igen

Farfar
ibland går det sönder
inuti mig
det känns som att något
bryter ner
min kropp från insidan
som den där
jävla cancern
gjorde med din

Det är som
att jag bara kan
skifta mellan
att inte känna
och brytas isär
av sorgen efter dig

Ibland är du så nära inpå
att jag kan höra ditt skratt
eller pusten när
cigarettröken lämnar din mun
och bildar ett litet moln
över ditt köksbord

Allt det jag undviker att känna
och att tänka
att höra
att se
är svårare nu
Som att någon tagit sig igenom
och rivit ner den fasad jag
spenderat varje dag sen
den 21 Juli med att bygga

Förlåt farfar
men jag önskar
så att jag fick vara
på den plats du är





de säger att jag är deprimerad igen
för att jag träffat botten
på allt för många flaskor
och målat mina armar med herr ångest

men jag bara hatar
just den här vintern
och jag vill fly undan julen
om inte du sitter
vid din ända av långbordet
och ser så där finurligt lycklig ut










Jag hoppas att du har det bra nu

Jag älskar dig




Fri vers av Bline
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 00:35



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
snyggt formulerat!
2011-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline