Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanaludden 07:03

Frosttyngd vass bugar,
när morgonrodnad vandrar
på nattgammal is




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-06 10:54



Bookmark and Share


  Blåbäret
så välkomnas gryningen
vackert!
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström