Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min evighet




- Vem är du?



- Vem? Jag?



- Ja, du.



- Jaha, okej, och du förväntar dig ett svar?



- Eh... ja.



- Vänta lite. Jag ska ta reda på det. Återkommer.
















































































Fri vers av alfa VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2006-01-17 13:30



Bookmark and Share


  Christer VIP
kommer inte på någon direkt konstruktiv kritik...men den lockade fram ett litet leende.
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén