Fick  denna fråga från SagaArt som i sin tur fick den från Lory
Utmana flera av era skrivarvänner med denna fråga
och skriv gärna ert eget svar som en egen text i ert po" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick  denna fråga från SagaArt som i sin tur fick den från Lory
Utmana flera av era skrivarvänner med denna fråga
och skriv gärna ert eget svar som en egen text i ert po



Varför skriver du?

Att skriva är och har alltid varit mitt sätt att hantera
såväl tankar, funderingar som känslor såväl inom
som kanske framför allt för att bättre få distans 
till det som händer inom och bättre förståelse för 
vad det är som rör sig där och varför ...

Men precis som SagaArt skriver
att genom att skriva och publicera delar jag med mig
en bit av min själ till dig!

Skriva är som att andas för mig - men också
ett sätt att lägga ut fyrbåkar för att hon som är ämnad för mig
ska hitta mig och få lära känna mig.

Sen finns det tusen andra skäl som kommit till genom åren
men de skälen får framgå av mina flödens förmedlade innehåll ...





Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-12-07 16:50



Bookmark and Share


    AA VIP
Vackert....
2011-12-08

  Monika A Mirsch VIP
i skrivandets ljuvaste stunder
2011-12-08

    Birgersdotter VIP
Fina ord om skrivandet
2011-12-07

  Ronny Berk
intressant få ta del av olika poeters drivkrafter inför författarskapet
2011-12-07

  PPQ
snyggt....
2011-12-07

  SagaArt VIP
Orden speglar författaren. Jag hoppas att du finner din själsfrände. Önskar dig det bästa. Kram
2011-12-07

    lory
väldigt vackert!
2011-12-07

    lory
väldigt vackert!
2011-12-07

  prinscess VIP
vad fint skrivet
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP