Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det var vackert när vi vaknade till




Tunnelseende

 

Jag kunde aldrig avgöra säkert
hur jag betraktade dig

Kraftigt förstorad, genom ett mikroskop
eller krympt av oöverstigliga avstånd
i en kikare vänd mot stjärnorna

Oavsett vilket
så älskar jag besinningslöst med okularet
och låter din avbild
kyssa mig medvetslös




Fri vers av Tomas Söderlund
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-07 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund