Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musiken har tystnat

Musikens toner har flödat
bluesen spelat sin sång
stan har gungat i massor
flera dagar och kvällar lång
sorl från människoröster
hört många glada skratt
men nu har tystnaden lagt sig
nu är stillhet och natt





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-07-13 23:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Talande.
2014-07-17

  Missi VIP
Enkel, men känns väldigt talande en kväll som denna. Bra!
2014-07-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP