Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till alla er som delar med er och dukar upp orddelikatesser på poesins buffébord.


\"Poesi är också mat\"

Det finns osynliga förlängda armar
som skiktar agnen från vetet

händer som via tangenter
slår upp ebenholtssvarta vindluckor
mot fyrtorn
och låter ljuskäglan falla
mot själens kattögelins

sådana som skapar vida vinklar,
utsiktsplatåer
byggda av levnadsinsikter

poesins ordkreatörer
som sållar myggor
genom finmaskiga nät
och serverar glödande
ordloppor på silverfat.

















Fri vers av _Mian_
Läst 398 gånger
Publicerad 2004-07-28 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_