Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra blödningar

Förlorade ett allt inom mig själv där
skuggor kastas på resonemang

I debatt

Att hålla sanningen från minnet

Torra blödningar
då världen brinner eld på luften

Om vår värld slutade idag
skulle bara du drabbas
med lögnen

Den som ringer till dig
är inte jag

Den som saknar dig
är inte jag

När jag står vid kanten av tillvaron
Konsumerar jag för att fylla

Himlen följer
Ut från den ändlösa helvetet i den frysta skogen

Jag hör skriken
Men du är bara ett barn med ett förkolnat inre

Branden klättrar i horisonter,

En känsla är tidskrävande

Av älvor som ville bli änglar

Tiden är det som dödar verkligheten
sväljer händelser
Äter ut mitt hjärta


För att det ska blöda

torrt,

men allt luktar bara

dig

dig

och dig.







Fri vers av svarta ängeln
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-08 15:26



Bookmark and Share


    lory
underbar avslut..allt luktar bara dig o dig o dig...
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln