Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

porlande insikt


vilsegången utanför mig
vandrande mållösa mil

vid yrvaken porlande skogsbäck
i snölöst vilande vinterlandskap
hittade jag äntligen hem




Fri vers av Andasin
Läst 423 gånger
Publicerad 2006-01-17 16:35



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
ibland vet man inte ens att man är hemma.. så vilsen kan man bli..

din dikt var tänkvärd och fick mig att börja fundera. tack
2006-01-17

    Bodil Sandberg
Ljuuuuvliga rader...går direkt in i hjärta och själ...förlösande...
2006-01-17

    Cajsa
Tycker om denna!
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin