Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väderlek - tromb


det kan storma vilt i mitt inre
och regna på min kind

bara man lever och får se
vindens kraft forma en tromb





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 409 gånger
Publicerad 2004-07-28 08:43



Bookmark and Share


    Agneta VIP
också... :) Du vet hur det ska göras...
2004-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP