Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår inte varför jag ständigt blir beskylld för att vara tvetydig ...




Ur begrepp och terminologi - Orrspel

Orrspel
är en naturskön upplevelse
som kan och bör avnjutas med alla sinnen
alla dygnets timmar
oavsett årstid




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 08:22



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Nehe... hihi...
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP