Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet

Jag ger dig allt
Jag ger dig inget
Du gick för länge sedan
men ändå är du kvar
Jag tänkte inte
förstod inget
Alla mil jag nu färdats
hit där jag nu är
Där jag nu är och
tänker på dig
Jag gav dig allt
Jag gav dig inget
Alla mil jag nu färdats
för att förstå
Men här långt borta
på en främmande plats
förbleknar minnet
av det som var
Jag gav dig allt
Jag gav dig inget
Jag tänker på dig
Men minnet av oss
Vi två
bleknar och faller sönder




Fri vers av Peter Boström
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström