Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är det för jävla bögkäk dom sitter och duttar med på nobelfesten - fy fan!! Så här skulle menyn se ut om jag fick bestämma


Upprörd skattebetalare - insändare i poetposten

Smör, ost och sill och två åttor renat
Biff med lök och stekt potatis och två stora starka
Glass med varm chokladsås och valfri likör
Kaffe med mycket konjak
Fria groggar

Då hade dom där jävla vetenskapstöntarna fått sig ett minne för livet!




Övriga genrer av papillon
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-10 21:07



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Jag vill ha cognacsmarinerad orre!
2011-12-11

  Lavinia Röd
Hahaha, ja nu vet jag ju inte vad som serverades på nobelmiddagen, men din meny tycker jag verkar vara bra!
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

papillon