Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasa



Som mattfrans, nött och obesluten
som att springa (s) på oförtruten
lägger sig en stilla trevnad
i nöjet av min levnad.

Om en mattrasa nöjder är
med livet som levas här
borde inte människan nöjder då
vara med att kliva på

Så nu till jul
kliv på hos mig så
ordnar jag kanske kaffe till dig!





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-15 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP