Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10-12-2011 Lördag.


Vandrarnas drömmar

Med ett liv som fylls
av apatiska sorger
drömmer sig vandrarna bort.

Snöstormen stryper glädjen
i adventslysande hem.
Endast döden har vaknat.

Föraktade sjukdomar
sprider sitt sken
i vandrarnas ögon.

Människovärdet sjunker
som en sten på alltför tunn is.
Ränkerna överbefolkar begäret.

Så ser vi oss om
och börjar åter drömma
om vandringsmålet
vi ännu inte känner till.

Det vi vill nå till slut.




Fri vers (Fri form) av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-11 10:30



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Drömmar...vackra drömmar...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP