Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korthuset

all den sanning
vi aldrig uttalade
därför att
lögnen
var vackrare

levde ändå vidare
och gjorde sig
ibland påmind

genom att
blåsa ikull
korthuset




Fri vers av Anders P VIP
Läst 483 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:55



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Den här vill jag ha in i din diktsamling, som du ska ge ut.
2008-09-07

  sol
ja så går det!
en klar sanning
levererar du här.

sanningen är ju vacker
hur ful den än är ...
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP