Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriver om lite ännu en gång efter diverse kritik.




Månskensreflektion (haiku)

 

i tekannans buk -

ser pipen högt däruppe

som en månskiva




Bunden vers (Haiku) av Tomas Söderlund
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-11 21:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fast iofs, en rätt cool trollsoppa om man har synestesi, undrar hur det funkar med reflektioner...
2011-12-13

    ej medlem längre
nej jag förvirrade mig, en tekannas pipa lutar ju inte över kannan >_<
2011-12-13

    ej medlem längre
ska det inte vara pipan? den blir bättre som haiku då tycker jag. tänker att den betyder såhär typ:


bredvid månskivan

syns pipan

i tekannans buk
2011-12-13

  Gunnel Eriksson VIP
Den lyckades du med!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Söderlund
Tomas Söderlund