Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett svin i bojor

Sluta grubbla ditt svin
Det leder ändå ingenstans

Sluta va så djup
När du ändå inte har någon livserfarenhet

Sluta tro att du kan skapa fred
När du ändå aldrig sett krig

Det finns ingen mening i det du säger
Inga ord som kan få någon att tro
Att du vet bättre än alla andra

Varför predikar du om frihet och hopp
När du själv är gift med en narkoman

Vem tror du att du är
Som tror på en större makt
En kraft som ska föra oss hem

Vem fan tror du att du är
Ditt patetiska svin




Fri vers av ordskalv
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-11 22:57



Bookmark and Share


  lilla t
Älskar ditt sätt att skriva, ditt driv, sättet som du för fram texten på. Älskar nog mest det krassa i din text, ärligheten vilket somliga skulle kalla den råa nakenheten. Diggar texten!
2012-03-22

  Ronny Berk
en intressant rubrik som väcker mitt intresse- väl uppföljt den känslan, det budskapet, genom texten- starka känslor väl förmedlade...
2011-12-18

  Myosotis
Befrielsen i att vara förbannad! Gillar verkligen:
"Sluta tro att du kan skapa fred
När du ändå aldrig sett krig".
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv