Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem dansar efter din pipa?


Foxtrot

har dansat så länge
att jag inte längre
hör musiken

är den vacker?




Prosa av Max Poisé
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-13 00:01



Bookmark and Share


    lory
no,no...
texten ger mig tankästellare o är mångbottnad,tolkningsfrihet,,gillar
2011-12-13

    Birgersdotter VIP
Mysigt dansa men då en samstämmig dans....
2011-12-13

  Alva Johnsson VIP
Dansar man med "rätt person"
är det inte orkesterns musik man hör.
Eller??
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé