Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....Patetiskt nog....


Mina trogna vänner

Smärtan dödar mig långsamt,
ångesten äter upp min kropp.
Skriket efter kniven,
tårarna blir till stora vattenpölar.
Blodet rinner ner från de stora skärsåren,
armarna är dränkta,
dränkta av ondskan.
Smärtan bildar en mörk skugga,
ett rum utan slut.
Kniven, blodet, såren,
det enda jag har kvar.
Mina trogna vänner.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-12 18:32



Bookmark and Share


  Makavelis
Bäst att skaffa dig nya vänner.
Ta hand om dig!
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson