Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I solnedgången

Jag träffade dig när solen började närma sitt slut,
det var mörkt och regnet dunkade mot taket där vi satt.
Jag var rädd, för åskan som slog ner.
Du var osäker, för du höll fel tjej i handen.
Men på något sätt, fördes vi samman den natten.
Du var min början, jag var ditt slut,
så olika men ändå så perfekta,
tillsammans.
Nu har vi gått från ingenting,
till allting.
Sedan den natten har vi tagit,
alla våra steg tillsammans.
Dina andetag är mina,
mitt hjärta är ditt.
Allting delar vi tillsammans,
vår kärlek är oändlig.
Och jag älskar dig,
jag älskar dig så jävla mycket.
Den natten, var det bästa i mitt liv,
för du blev min.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 229 gånger
Publicerad 2014-04-08 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson