Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom livets galler

Bakom livets galler
sitter jag och ristar in
Nedvärderande, hemska ord
På min kropp
Som det hjälper,
När jag redan är död
Inombords




Fri vers av Alva Göransson
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-03 21:43



Bookmark and Share


    ordskalv
Död men ändå inte helt övergiven.
2014-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson