Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text tillägnar jag till min syster som fick reda på att hennes bästa vän gått bort igår.


Syster, jag vet inte hur det känns.

Jag vet inte hur det känns att förlora sin bästa vän,
men jag vet hur det känns att förlora sin vän.
Jag vet inte hur det känns att förlora sin vän alldeles för tidigt genom självmord,
men jag vet hur det känns att förlora sin vän alldeles för tidigt genom sjukdom.
Syster, jag kommer aldrig veta hur det känns.
Men jag vet hur jobbigt det är,
hur svårt det är att ta sig igenom detta.
Syster, Jag vet inte hur det känns.
Men jag vet att vad det än skulle vara,
så finns jag bara ett samtal därifrån.
Syster, jag vet inte hur det känns,
Men jag vet hur det känns att vara ledsen.
Syster, jag vet inte hur det känns,
men jag vet hur det känns att älska dig.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-06 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson