Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig min älskade far

Du var en son, en bror,
En släkting, en livspartner,
Du var en pappa.
Inte vilken pappa som helst,
Du var min pappa.
Du var den som skulle se mig växa upp,
Den som skulle se alla snedsteg jag tog,
Den som skulle se allt bra jag gjorde.
Men du försvann alldeles för tidigt,
Du valde din väg och lämnade oss i stor sorg.
Du fick aldrig se mig växa upp pappa,
Du skulle se mig nu,
Jag är vuxen,
Jag är dotter, en syster,
en släkting, en livspartner.

Du lämnade oss med miljoner frågor,
utan svar.
Även fast jag ibland hatar dig för all sorg du lämnade kvar,
så var du en pappa.
Och du var inte vilken pappa som helst,
du var MIN pappa.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-05 13:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Text som berör.
2014-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson