Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stiltje




Så djupt synes
mysteriet med tonernas
beröring, icke synliga
vågor som
förtär den hungrige i
preludium
av värme.


Glimtar av
drömda fingertoppar väves
vackert i sagornas stiltje,
oceandjupt dyker
stycket som åter spelas
hemlighetsfullt
för själen berörd, men
sällan berören.








Fri vers av Taurus
Läst 282 gånger
Publicerad 2011-12-13 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus